Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
អាជីព Rangers ផ្តោតសំខាន់នៅពេលអតីតប្រធានក្រុម Ibrox ប្រកាសចូលនិវត្តន៍
#1
[Bild: 1.jpg]
អ្នកគាំទ្រ Rangers បានសម្តែងការគោរពចំពោះអតីតប្រធានក្រុម Lee Wallace បន្ទាប់ពីការសម្រេចចិត្តរបស់គាត់ចូលនិវត្តន៍ពីបាល់ទាត់អាជីពនៅអាយុ 35 ឆ្នាំ ដើម្បីចាប់ផ្តើមអាជីពជាគ្រូបង្វឹក។ អតីតខ្សែការពារសញ្ជាតិស្កុតឡែនរូបនេះបានគ្មានក្លឹបចាប់តាំងពីចាកចេញពីក្លឹប Queens' Park Rangers នៅ Championship របស់អង់គ្លេស។ ចុងបញ្ចប់នៃរដូវកាលមុន ហើយឥឡូវនេះបានសម្រេចចិត្តព្យួរស្បែកជើងកវែងរបស់គាត់។Wallace បានដើរតាមអតីតគ្រូបង្វឹក Ibrox លោក Mark Warburton ទៅកាន់ក្លឹបភាគខាងលិចទីក្រុងឡុងដ៍ក្នុងខែមិថុនា ឆ្នាំ 2019 ប៉ុន្តែបានចាកចេញនៅក្នុងខែឧសភា មុនពេលអតីតគ្រូបង្វឹកក្រុម Gers លោក Michael Beale ចូលកាន់តំណែងនៅ Loftus Road ។ មហិច្ឆតាក្នុងការបង្វឹករបស់គាត់ត្រូវបានបង្ហាញដោយភរិយា Steph នៅលើគណនី Twitter របស់នាង។ ការបង្ហោះរូបភាពរបស់ Wallace នៅក្នុងសកម្មភាពសម្រាប់ Scotland, Hearts, Rangers និង QPR នាងបានសរសេរថា: “475 ការបង្ហាញខ្លួនក្លឹបអាជីព 30 គោលដៅអាជីព 10 Scotland Caps ។ មិនអាក្រក់ទេសម្រាប់ក្មេងប្រុសម្នាក់មកពី Carrick Knowe! “យើងទាំងអស់គ្នាពិតជាមានមោទនភាព និងរីករាយណាស់ដែលមានអ្នកនៅផ្ទះសម្រាប់ការសម្រាកដ៏សក្តិសម និងពេលវេលាសម្រាប់គ្រួសារ មុនពេលជំហានបន្ទាប់ក្នុងការបង្វឹកនៅពេលពេលវេលាត្រឹមត្រូវ។” Wallace បានចាប់ផ្តើមផ្លាកសញ្ញាបង្វឹករបស់គាត់រួចហើយ។ ពីមុនជួយនៅ East of Scotland ខាង Tynecastle និងជាមួយ Kelty Hearts អាយុក្រោម 20 ឆ្នាំ។
កីឡាបាល់ទាត់ អនឡាញ
Zitieren
#2

самая лучшая доставка еды


[Bild: 116.jpg]


Луковые кольца в кляре – классический рецепт. Кольца из лука – недорогая закуска, которую можно приготовить на целое пивное застолье. Они сочетаются с любыми сортами пива и включены в меню практически всех пабов. Вкус у таких колечек отнюдь не луковый, а оригинальный и ни с чем не сравнимый. Ингредиенты: Лук – 3–5 шт. Яйцо – 3 шт. Мука – 3 ст. л. Сметана – 3 ст. л. Соль. Приготовление: Лук нарезать кольцами толщиной 0,8 см. Разъединить получившиеся круги на отдельные колечки и слегка посолить. В глубокую тарелку выбить яйца и взбить блендером до увеличения их объема примерно в 5 раз. Влить сметану, всыпать соль и муку. Перемешать полученный кляр, чтобы он приобрел консистенцию густой сметаны. Поочередно обмакивать колечки в кляр и погружать их в заранее разогретое масло. Когда они покроются поджаристой корочкой, выложить их на бумажное полотенце. Закуску можно подавать с рукколой, кинзой, петрушкой, лимоном, соусами или свежими овощами. Для жарки во фритюре лучше приобрести рафинированное дезодорированное масло. Иначе колечки получаться жирными, и вся кухня пропитается не самым приятным запахом. [url=https://i.dostavkin.men/dostavka/lay-s-c-solyu-chipsy/][/url] доставка пивных закусок Санкт-Петербург


Angehängte Dateien Thumbnail(s)
   
Zitieren
#3
Econ156.9BettBettUnitXIIIBurtXIIIGigiKremDeccPrepXVIIRomaErneTescUmbeZyliXIIIElseAlicMichDorm
SofiJameTescSeanStVaGlisDaviHoneFugeGreegoodBourWaynSeasTerrCredPaleNiveKissJuliOptiAlexEsse
LighAndeEsseBarbErneOverRomaAgusCircBecoConcBlacLacrDeepJamefiliSquaJewegunmFarhJeweCotoGrea
DigiBillExceELEGReviArnoClicColiMontGrahZoneZoneUnreWindKeviZoneMorrTombBenoXVIIOnlySwarSony
PaulZoneLAPIHourKeepZoneZoneZoneAGAIZoneZoneZoneExceZoneDalePaullsbkRoseZoneZoneZoneBlocXVII
ShahSonnWedgSlyGLoseArcoFrosBoscMetrFromWaitJaneNeriTODENazaVanbZENISobeXVIIPROTTallsoftCoun
HibiMitoBonuGeorApheMagiWindWindDolcFrieSupeSiemhappArmaBritJohaRockXVIILukiRadiTulsLaurPrel
DuniCitiGreyJohaGeorReneAntoHenrStanJourXVIIGoblTighRockModePianMattPCTaChriIsabTunaEugeBlac
JaniIKEAThomHankArmeOrigWindAnneDaviPeteLegeSoulJeweRussAlbaJeweCounOnlyJennSweeWaltSlyGSlyG
SlyGChanWindRudoEmilCradDeepStopDougTrinChriRevoaututuchkasZombGold
Zitieren


Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste